ÖZEL PROJE: GÜNEŞ SAATİ UYGULAMASI

İSTANBUL'DA GÜNEŞ SAATİ PROJESİNİ YÜRÜTEN 2 OKULDAN BİRİSİYİZ

20.04.2022 1238

20-04-202220-04-2022Güneş Saati Uygulama Projesi için İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü Öğretmen Akademileri Astronomi koordinatörü Zehra Esra Balkan Zehra Esra Balkan başkanlığında okulumuz öğretmenleri Ersin Yücel, Mustafa Yılmaz, Mehmet Arduç, Feruze Ayla Özdemir, Kazım Yenigün, Temel Karali, Füsun Ebru Özcan, Nuray Varlı'nın katılımıyla 17 Nisan 2022 Pazar günü çevrimiçi ilk toplantıyı yaptık. Bu toplantıda okulumuz bahçesinin hangi bölgesine güneş saati alanı yapılacağına karar verdik. Katılımcı öğretmenlerimizle 25 Nisan 2022 tarihinden itibaren Güneş Saatini belirlenen yere yapmaya başlayacağız. Mayıs ayı içinde de açılış ve uygulama çalışmasını yapmayı planlıyoruz.

İstanbul'da biri Avrupa yakasında olmak üzere 2 okulda yapılacak bu özel projeyi gerçekleştirecek ekibimizi kutluyor, şimdiden hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.