Uğur AYVAZ - Beden Eğitimi

2003 yılında Beyoğlu Güner Akın Lisesi’nde öğretmenliğe başlamış, Kadıköy 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi, Kadıköy Melih İsfendiyar İlköğretim Okulu, Hakkı Değer Ortaokulu ve Mihriban Boysan Ortaokulu’nda çalıştıktan sonra 2018 yılından itibaren okulumuzda görev yapmaya başlamıştır. Müdür Yardımcılığı görevinde de bulunan öğretmenimiz, aynı zamanda futbol branşında antrenörlük kurslarına katılarak başarıyla tamamlamıştır. Birçok ödülle taltif edilen öğretmenimizin başarıları:  Beyoğlu Güner Akın Anadolu Lisesi’ni 4 yıl üst üste İstanbul şampiyonu yapmıştır. 50. Yıl Tahran Anadolu Lisesi’ni 2009 yılında Futsal Genç Erkeklerde şampiyon yapmıştır. Okulumuz Futsal Genç Kızlar Turnuvasında 3. yapan hocamız aynı zaman Artistik Cimnastik Genç Kızlar dalında Türkiye ve Avrupa şampiyonu öğrencimiz Cemre Kendirci’nin de okuldaki rehber öğretmenidir.