Fulya Zeynep AKTUĞ - Beden Eğitimi

Fulya Zeynep AKTUĞ – Beden Eğitimi

1976 yılında İstanbul’da doğmuştur. İlk, Orta ve Lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’ndan mezun olmuştur. Spora ortaokuldayken Atletizm olarak başlamış, lise hayatında Taekwondo’yla devam etmiştir. Bu branşında Siyah kemer 1. Dan sahibidir. Taekwondo branşında İstanbul, Marmara bölgesi ve Türkiye çapında çeşitli dereceleri bulunmaktadır. Üniversiteden itibaren Aerobik Step ve Yüzme branşlarında birçok kulüplerde eğitmen olarak görev yapmıştır. Suadiye Hacı Mustafa Tarman Anadolu Lisesi ailesine 1999 yılında katılmıştır.

“Sporu tüm öğrencilerine sevdirmek ve sporun bir hayat tarzı olduğu bilincini yerleştirmek, ahlaklı bir insan olmak, zinde bir beyin ve vücut ile hayatlarına anlam katmak” hedefinde olan öğretmenimiz, bir çok branşta ferdî ve takım sporlarında öğrencilerimize rehber ve öğretmen olmuştur.