Can Alpaslan PALA - Beden Eğitimi

CAN ALPASLAN PALA – Beden Eğitimi

1975 Erzurum ili Oltu ilçesinde dünyaya gelmiştir. 1997 Marmara Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Çeyrek asırdır Beden Eğitimi öğretmenliği yapan hocamız bunun 24 yılını okulumuzda geçirmiştir. Okul çalışmalarında, Erkek Voleybol takımımızı Türkiye Şampiyonu (2014) yapmıştır. Dünya okul sporları Federasyonu Liseler arası Organizasyonu kapsamında Dünya 3.lüğü (2015) kazandırdığından kendisine Millî Beden Eğitimi Öğretmeni unvanı verilmiştir. Hocamız ayrıca:

Türkiye Vücut Geliştirme Fitness Bilek Güreşi Federasyonu branşında:

*Atletik Fizik Türkiye 3.lüğü (2016),

*Atletik Fizik Türkiye 1.liği (2018),

*İspanya/Tarragona Dünya Şampiyonası 7.lik (2018),

*Atletik Fizik Türkiye 2.liği (2019),

*İspanya/Barcelona Avrupa Şimpiyonası 6.lık (2019)

Klasik Body Building branşında:

Klasik Body Building Stutgrat/Heillbron National Atlethic Cominite 3.lüğü (2015)

Hocamız hem Türkiye hem de Dünya Sualtı Sporları Federasyonu Organizasyon Komitesi üyesi olarak aktif çalışmaktadır.

3 Yıldız Bröveli Dalgıç görevi kapsamında Sualtı Sporları Federasyonu Arama Kurtarma Ekibi görevlisidir.

Okulumuza kazandırdığı başarılar:

Okul Sporları Federasyonu, Liselerarası Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası İstanbul 2.liği,Türkiye 5.liği (2012)

Okul Sporları Federasyonu, Liselerarası Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası İstanbul 3.lüğü,Türkiye 4.lüğü (2013)

Okul Sporları Federasyonu, Liselerarası Genç Erkekler Voleybol Şampiyonası İstanbul 1.liği,Türkiye Şampiyonluğu (Eskişehir-2014)

Okul Sporları Federasyonu Organizasyonu, Dünya Liselerarası Voleybol Şampiyonasında Dünya 3.lüğü (Portekiz-2014)

Hocamız, yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı Kaymakamlığımız ve Valiliğimiz tarafından birçok Takdir, Teşekkür ve Başarı Belgeleri ile ödüllendirilmiştir. Ayrıca kendisi Üstün Başarı Belgesi ile Ödül Belgesi almaya hak kazanmıştır.

Milli sporcu belgesi sahibi olan hocamız, Fitness 1.2.3. Kademe Antrenörlük Belgelidir. Çok sayıda fitness kurs ve sertifika sahibidir.